1x2 FBT Fused Biconic Taper WDM 1310nm/1550nm WDM 900um loose tube

Quick Details
Wavelength: 1260~1650nm Channel: 1xN, 2xN
Return Loss: >55dB Directivity: >55dB
Package Channel: 1×4 Max Connector Type: Customized

Model Number: #66301 Category:

Brief Introduction

1×2 FBT (Fused Biconic Taper) WDM device is based on the fused biconical taper technology, which can make two optical fiber become fused biconical taper under high temperature, then after packaging it can add or drop the different optical wavelength signal. The most commonly used are 1310nm and 1550nm wavelengths combined and split.

Features

  1. CATV Systems
  2. Network Monitoring
  3. Test Equipment
  4. Telecommunications

Applications

  1. High Channel Isolation, low Insertion Loss.
  2. High Stability and reliability.
  3. Material meet RoHS.
  4. Meet GR 1209,GR 1221 requirement

Specification

1x2 FBT Fused Biconic Taper WDM 1310nm/1550nm WDM 900um loose tube

1x2 FBT Fused Biconic Taper WDM 1310nm/1550nm WDM 900um loose tube 1x2 FBT Fused Biconic Taper WDM 1310nm/1550nm WDM 900um loose tube


 

FBT Coupler Spec

FBT Coupler Spec

Products drawing as follow:This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry