VC-QSFP28-100G-ZR4 100GBASE-ZR4 Reach Up to 80km Over SMF Optical Transceiver Module

Quick Details
Cable Type: SMF Form Type: 100G QSFP28
Wavelength:1310nm Distance: 80KM
Data Rate: 100Gpbs Connector Type: LC Duplex

Model Number: #16205 Category:

Brief Introduction

VC-QSFP-100G-ZR4 QSFP28 Optical Transceiver Module is designed for use in 100GBASE Ethernet throughput up to 80km over single mode fiber (SMF) using a wavelength of 1310nm via duplex LC connector. It provides 100GBASE Ethernet connectivity option for 100G Ethernet, telecom and data center. It is fully compliant with the QSFP28 MSA and IEEE 802.3ba 100GBASE-LR4 and IEEE 802.3bm CAUI-4 standard.

Features

1.QSFP28 MSA compliant
2. Compliant to 4-Wavelength WDM MSA
3. 4 LAN-WDM lanes MUX/DEMUX design
4. Hot pluggable 38 pin electrical interface
5. Supports 103.125Gb/s aggregate bit rate
6. Up to 80km transmission on single mode fiber

7.LC duplex connector
8. Single 3.3V power supply
9. RoHS-6 compliant • Operating case temperature: 0℃ to 70℃

Applications

1. 100GBASE-ZR4 100G Ethernet •

2.Telecom Networking

Specifications

Form Factor 100G QSFP28 Max Data Rate 103.125Gbps
Wavelength 1310nm Max Cable Distance 80km@SMF
Media Single-mode FEC Function Supported
Transmitter Type EML Receiver Type APD
connector LC Duplex Extinction Ratio 6dB
TX Power 3~6.5dBm Receiver Sensitivity < -28dbm
Power Consumption 6W Operating Temperature 0℃ to +70℃

VC-QSFP28-100G-ZR4 100GBASE-ZR4 Reach Up to 80km Over SMF Optical Transceiver ModuleOptical transceivers port(MTP/MPO)

For MTP/MPO port, there are mainly used in high-speed optical transceivers (≥10Gb / s), the number of channels of an MTP / MPO connector mainly includes 24 cores / 12 cores / 8 cores and the latest solution of 32 cores / 16 cores.

Optical transceivers series

Vchung offer comprehensive optical modules, data rate from 155M to 100G,form factor including SFP,SFP+,XFP,SFP28,QSFP+,CFP,CFP2 and QSFP28,support MMF and SMF interface.
Vchung closely follow optical communication market trend, offers comprehensive transceivers solution, including:
1. Data center:100G QSFP28, 40GQSFP+, 10G SFP+, 10G/25G/40G/100G AOC.
2. Transport (OTN,PTN):100G CFP/CFP2/CFP4, 10G SFP+/XFP BIDI/CWDM/DWDM/Tunable, SFP.
3. Wireless(5G fronthaul,middlehaul and backhaul):25G SFP28, 50G QSFP28 PAM4.
VC-QSFP28-100G-ZR4 100GBASE-ZR4 Reach Up to 80km Over SMF Optical Transceiver Module

Compatibility

The optical transceivers can be adapted to Cisco, Huawei, Huasan, Alcatel-Lucent, Juniper, Brocade, HPE, Extreme, Ericsson and other equipment. It is 100% compatible with all vendors on the market.
Of course, before confirming the purchase, it is best to inform model of the equipment to which the optical transceivers is applied.
VC-QSFP28-100G-ZR4 100GBASE-ZR4 Reach Up to 80km Over SMF Optical Transceiver Module

VC-QSFP28-100G-ZR4 100GBASE-ZR4 Reach Up to 80km Over SMF Optical Transceiver ModuleIndustrial Standards

VCHUNG all optical transceivers meet or exceed industrial standards, such as CE and RoHS as well as the regulations of the FCC. Through continuous monitoring before, during and after the production process.

VC-QSFP28-100G-ZR4 100GBASE-ZR4 Reach Up to 80km Over SMF Optical Transceiver ModuleFull MSA Compliance

High availability optical transceivers meet the Multi Source Agreement (MSA) standard SFF-8431. With MSA Standards various manufacturers determine standardizations of the Transceiver to ensure the interoperability. The optical transceivers interface is defined electrically, mechanically and functionally.

Quality assurance

VCHUNG provides OEM services, VCHUNG supply all optical modules are high quality and reliable optical transceivers. For quality assurance, we provide three years replacement and lifelong maintenance service.
VC-QSFP28-100G-ZR4 100GBASE-ZR4 Reach Up to 80km Over SMF Optical Transceiver Module

 

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

VC-QSFP28-100G-ZR4 100GBASE-ZR4 Reach Up to 80km Over SMF Optical Transceiver Module

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry