Arista SFP-10G-BX100U-I Compatible 10G BiDi SFP+ 1490nm-Tx/1550nm-Rx 100km Optical Transceiver Module

Quick Details
Cable Type: SMF Form Type: SFP+
Wavelength: Tx1490nm / Rx1550nm Distance:100KM
Data Rate: 10Gpbs Connector Type: Simplex LC

Model Number: #12209 Categories ,

Brief Introduction

Vchung’s SFP-10G-BX100U-I-VC is hot pluggable Small-Form-Factor SFP+ Bi-directional transceiver module, which is designed for long reach 10Gb/s duplex optical data communications application. The SFP+ BIDI module features a highly reliable 1490nm EML laser transmitter and 1550nm APD photo-detector into single LC optical connector, which allows 100km link distance over single-strand single mode fiber.

This BDI SFP+ EZR transceiver module also provides a unique enhanced digital diagnostic monitoring interface(DDMI), which provides real-time monitoring of the transceiver temperature, laser bias current, optical power, received optical power and transceiver supply voltage. The transceiver module complies with SFP+ MSA specifications (SFF-8431, SFF-8432, SFF-8472), 10 Gigabit Ethernet specifications (10GBASE-EZR/EZW per IEEE 802.3ae ), and 10G Fibre Channel. The transceiver is also a Class 1 laser product complies with FDA/CDRH and IEC-60825 standards.

 

Features

1. Hot-pluggable SFP+ footprint
2. Electrical interface compliant to SFF-8431
3. Compliant with SFF-8472
4. 10Gb/s serial optical interface compliant to 802.3ae 10GBASE-EZR
5. 1490nm EML laser transmitter, 1550nm APD photo-detector receiver
6. Distance up to 100km on single mode fiber
7. Simplex LC connector
8. Built-in digital diagnostic functions
9. Single 3.3V power supply
10. Metal enclosure, for lower EMI
11. ROHS compliant and lead-free

Applications

1.10GBASE-EZR/10GBASE-EZW Ethernet
2.10G Fiber Channel
3.10G Data Center Switches and Routers
4.10G Network interface cards
5.10G Media Converters

Specifications

Form Factor SFP+ Data Rate 10Gbps
Wavelength Tx1490nm / Rx1550nm Reach 100KM
Media Single-mode Device Type SFP+ EZR
Connector Type LC simplex DDMI with
Optical Components EML/APD Power Supply Voltage 3.3V
Output Power 1~5dBm Receiver Sensitivity < -22dBm
Compatiblity MSA Compliant Operating Temperature 0℃ to +70℃

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

Arista SFP-10G-BX100U-I Compatible 10G BiDi SFP+ 1490nm-Tx/1550nm-Rx 100km Optical Transceiver Module

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry