Cisco SFP-10G-T Compatible 10GBASE-T SFP+ Copper RJ-45 30m Transceiver Module

Quick Details
Media: Copper Form Type:RJ45 SFP
Wavelength: N/A Distance:1oom
Data Rate: 10G Connector Type:Single RJ45

Model Number: #11704 Category:

Brief Introduction

SFP-10G-T-VC Copper Small Form Pluggable (SFP) transceivers are high performance, cost effective module compliant with the 10G Ethernet and 10GBASE-T standards as specified in IEEE 802.3az, which supporting 10Gbps data- rate up to 30 meters reach over unshielded twisted-pair category 6a/7 cables. The module provides standard serial ID information compliant with SFP+ MSA, which can be accessed with address of A0h via the 2wire serial EEPROM protocol. The physical IC can also be accessed via 2wire serial bus at address A0h.

Features

1.Up to 10Gb/s bi-directional data links
2. Hot-pluggable SFP+ footprint
3. Fully metallic enclosure for low EMI
4. Low power dissipation
5. Compact RJ-45 connector assembly
6. Access to physical layer IC via 2-wire serial bus
7. Supports Links up to 30m using Cat 6a/7 Cable
8. RoHS Compliant
9. Operating case temperature: 0℃ to 70℃

Applications

1.10G Ethernet over category 6a/7 twisted-pair copper cabling
2.Enterprise data centers and server consolidations
3.Low-cost campus backbones

Specifications

Form Factor Copper SFP+ Data Rate 10Gbps, 5Gbps, 2.5Gbps, 1000Mbps
Cable Type Cat 6/Cat 6a Reach 30m
Interface RJ45 Device Type SFP+
Protocols MSA Compliant, IEEE STD 802.3 and 802.3ab DDMI NO
Power Supply Voltage 3.3V Media Copper
Output Power N/A Receiver Sensitivity N/A
Compatiblity MSA Compliant Operating Temperature 0°C to 70°C

Cisco SFP-10G-T Compatible 10GBASE-T SFP+ Copper RJ-45 30m Transceiver ModuleOptical transceivers port(LC)

For LC port, there are two types of single-fiber bidirectional optical transceivers (one LC connector) and dual-fiber unidirectional optical transceiver (two LC connectors).
Single fiber bidirectional is used to send and receive signals in one fiber, and dual fiber unidirectional optical transceivers are used to one fiber to send signals and other fiber to receive signals.

Optical transceivers series

Vchung offer comprehensive optical modules, data rate from 155M to 100G,form factor including SFP,SFP+,XFP,SFP28,QSFP+,CFP,CFP2 and QSFP28,support MMF and SMF interface.
Vchung closely follow optical communication market trend, offers comprehensive transceivers solution, including:
1. Data center:100G QSFP28, 40GQSFP+, 10G SFP+, 10G/25G/40G/100G AOC.
2. Transport (OTN,PTN):100G CFP/CFP2/CFP4, 10G SFP+/XFP BIDI/CWDM/DWDM/Tunable, SFP.
3. Wireless(5G fronthaul,middlehaul and backhaul):25G SFP28, 50G QSFP28 PAM4.
Cisco SFP-10G-T Compatible 10GBASE-T SFP+ Copper RJ-45 30m Transceiver Module

Compatibility

The optical transceivers can be adapted to Cisco, Huawei, Huasan, Alcatel-Lucent, Juniper, Brocade, HPE, Extreme, Ericsson and other equipment. It is 100% compatible with all vendors on the market.
Of course, before confirming the purchase, it is best to inform model of the equipment to which the optical transceivers is applied.
Cisco SFP-10G-T Compatible 10GBASE-T SFP+ Copper RJ-45 30m Transceiver Module

Cisco SFP-10G-T Compatible 10GBASE-T SFP+ Copper RJ-45 30m Transceiver ModuleIndustrial Standards

VCHUNG all optical transceivers meet or exceed industrial standards, such as CE and RoHS as well as the regulations of the FCC. Through continuous monitoring before, during and after the production process.

Cisco SFP-10G-T Compatible 10GBASE-T SFP+ Copper RJ-45 30m Transceiver ModuleFull MSA Compliance

High availability optical transceivers meet the Multi Source Agreement (MSA) standard SFF-8431. With MSA Standards various manufacturers determine standardizations of the Transceiver to ensure the interoperability. The optical transceivers interface is defined electrically, mechanically and functionally.

Quality assurance

VCHUNG provides OEM services, VCHUNG supply all optical modules are high quality and reliable optical transceivers. For quality assurance, we provide three years replacement and lifelong maintenance service.
Cisco SFP-10G-T Compatible 10GBASE-T SFP+ Copper RJ-45 30m Transceiver Module

 

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

Cisco SFP-10G-T Compatible 10GBASE-T SFP+ Copper RJ-45 30m Transceiver Module

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry