1x4, 1x8, 1x16,1x18 from 1270nm to 1610nm CWDM Mux Demux with LC connector ABS box package

Quick Details
Wavelength: 1270~1610nm Channel: 4~18
Isolation: >30dB Directivity: >50dB
Maximum Power Handling: 300mW Connector Type: Customized

Model Number: #51101 Category:

Brief Introduction

Vchung offers a full range of CWDM Mux-Demux and Optical Add Drop Multiplexer (OADM) units to suit all kinds applications and network solutions. Some most common ones are: Gigabit & 10G Ethernet, SDH/SONET, ATM, ESCON, Fibre Channel, FTTx and CATV.
Vchungs’ Coarse wavelength division multiplexer (CWDM Mux/Demux) utilizes thin film coating technology and proprietary design of non-flux metal bonding micro optics packaging. It provides low insertion loss, high channel isolation, wide pass band, low temperature sensitivity and epoxy free optical path.
VCHUNG CWDM Mux Demux products provide up to 16-channel or even 18-channel Multiplexing on a single fiber. Due the the low insertion loss is needed in WDM networks, we can also add “Skip Component” in a CWDM Mux/Demux module to reduce the IL as an option. Standard CWDM Mux/Demux package type include: ABS box package, LGX pakcage and 19” 1U rackmount.

Features

1.Low Insertion Loss
2.Wide pass band
3.High Channel Isolation
4.High Stability and reliability
5.Epoxy-free on Optical Path
6.Access Network
7.Good temperature stability.

Applications

1.Line Monitoring
2.WDM Network
3.Telecommunication
4.Cellular Application
5.Fiber Optical amplifier
6.Acess Network
Specifications

Parameter 4 Channel 8 Channel 16 Channel
Mux Demux Mux Demux Mux Demux
Channel Wavelength (nm) 1270~1610
Center wavelength Accuracy (nm) ±0.5
Channel Spacing (nm) 20
Channel Passband (@-0.5dB bandwidth (nm) >13
Insertion Loss (dB) ≤1.6 ≤2.5 ≤4.5
Channel Uniformity (dB) ≤0.6 ≤1.0 ≤1.5
Channel Ripple (dB) 0.3
Isolation (dB) Adjacent N/A >30 N/A >30 N/A >30
Non-adjacent N/A >40 N/A >40 N/A >40
Inertion Loss Temperature Sensitivity (dB/℃) <0.005
Wavelength Temperature Shifting (nm/℃) <0.002
Polarization Dependent Loss (dB) <0.1
Polarization Mode Dispersion <0.1
Directivity (dB) >50
Return Loss (dB) >45
Maximum Power Handling (mW) 300
Opterating Temperature (℃) -5~+75
Storage Temperature (℃) -40~85
Package dimension (mm) L100 x W80 x H10 L142 x W102 x H14.5

Specification may change without notice. Above specification are for device without connector.

For the CWDM/DWDM package, there are probably the following packaging options.

 1x4, 1x8, 1x16,1x18 from 1270nm to 1610nm CWDM Mux Demux with LC connector ABS box package

 

 

CWDM MuxDemux Production Overview

CWDM MuxDemux Production Overview

Products drawing as follow:

1x4, 1x8, 1x16,1x18 from 1270nm to 1610nm CWDM Mux Demux with LC connector ABS box package 1x4, 1x8, 1x16,1x18 from 1270nm to 1610nm CWDM Mux Demux with LC connector ABS box package

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry