For Cisco CVR-X2-SFP10G 10GBASE X2 to SFP+ Converter Module

Quick Details
Cable Type: N/A Form Type: X2 to SFP+ converter
Wavelength:N/A Distance:N/A
Data Rate: 10Gpbs Connector Type: N/A

Model Number: #14106 Category:

Brief Introduction

Vchung’s  CVR-X2-SFP10G-VC is a high performance and cost-effective X2 to SFP+ Converter Module. It is programmed to be compatible with Cisco network equipment including Ethernet Switches and Ethernet Routers an ideal equivalent to Cisco CVR-X2-SFP10G module. The X2 module converts a 10 Gigabit Ethernet X2 port into a 10 Gigabit Ethernet SFP+ port.

With the X2 SFP+ Converter Module, customers have the flexibility to use the 10 Gigabit X2 interface port of a switch with X2 optical transceiver modules or SFP+ optical transceiver modules without having to upgrade or replace the switches.

Features

1. Compatible with X2 MSA Rev2.0b
2. Hot-Pluggable 70-PIN Connector with XAUI Electrical Interface
3. Management and control via MDIO 2-wire interface
4. Power Supply: +3.3V, APS(+1.2V)
5. Diagnostic Optics Monitoring
6. ROHS compliant and Lead-Free
7. Compatible with Cisco CVR-X2-SFP10G

Applications

1.Convert SFP+ port to X2 port

Specifications

Form Factor X2 to SFP+ Data Rate 10Gbps
Wavelength N/A Reach N/A
Media N/A Device Type X2 to SFP+
Connector Type N/A DDMI with
Optical Components N/A Power Supply Voltage 3.3V
Tx Power N/A Receiver Sensitivity N/A
Compatiblity MSA Compliant Operating Temperature 0℃ to +70℃

For Cisco CVR-X2-SFP10G 10GBASE X2 to SFP+ Converter ModuleOptical transceivers port(SC)

For SC port, there are two types of single-fiber bidirectional optical transceivers (one SC connector) and dual-fiber unidirectional optical transceiver (two SC connectors).
Single fiber bidirectional is used to send and receive signals in one fiber, and dual fiber unidirectional optical transceivers are used to one fiber to send signals and other fiber to receive signals.

Compatibility

The optical transceivers can be adapted to Cisco, Huawei, Huasan, Alcatel-Lucent, Juniper, Brocade, HPE, Extreme, Ericsson and other equipment. It is 100% compatible with all vendors on the market.
Of course, before confirming the purchase, it is best to inform model of the equipment to which the optical transceivers is applied.
For Cisco CVR-X2-SFP10G 10GBASE X2 to SFP+ Converter Module

For Cisco CVR-X2-SFP10G 10GBASE X2 to SFP+ Converter ModuleIndustrial Standards

VCHUNG all optical transceivers meet or exceed industrial standards, such as CE and RoHS as well as the regulations of the FCC. Through continuous monitoring before, during and after the production process.

For Cisco CVR-X2-SFP10G 10GBASE X2 to SFP+ Converter ModuleFull MSA Compliance

High availability optical transceivers meet the Multi Source Agreement (MSA) standard SFF-8431. With MSA Standards various manufacturers determine standardizations of the Transceiver to ensure the interoperability. The optical transceivers interface is defined electrically, mechanically and functionally.

Quality assurance

VCHUNG provides OEM services, VCHUNG supply all optical modules are high quality and reliable optical transceivers. For quality assurance, we provide three years replacement and lifelong maintenance service.
For Cisco CVR-X2-SFP10G 10GBASE X2 to SFP+ Converter Module

 

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

For Cisco CVR-X2-SFP10G 10GBASE X2 to SFP+ Converter Module

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry