For Cisco QSFP-4SFP25G-AOCxxM 100G QSFP28 to 4x25G SFP28 Breakout Active Optical Cable (AOC)

Quick Details
Part number: QSFP-4SFP25G-AOCxxM-VC Connector Type: QSFP28 to 4xSFP28
Form Factor:QSFP28 Breakout AOC Cable length:1M to 100M
Max Data Rate: 100Gb/s  Fiber Type:OM3 MMF

Model Number: #17406 Category:

Brief Introduction

The QSFP-4SFP25G-AOCxxM-VC is QSFP28 4-channel active optical cables (AOC) for 100G Ethernet (100GbE) applications. This full-duplex optical assembly offers 4 independent transmit and receive channels, each capable of up to 25Gbps for an aggregate bandwidth of 100Gbps. The 100G QSFP28 AOC cables can be used as a direct replacement for traditional QSFP28 DAC (direct attach copper cables) and QSFP28 transceivers of short reach while providing lighter weight, improved signal integrity, lower cost, and performance value. The optical end is never exposed to a data center environment and therefore does not require cleaning or special handling. They are designed expressed for high speed, high density and low power consumption for today’s data center networking applications..

Features

1. Electrical interface compliant to SFF-8436 and SFF-8431
2. 850nm VCSEL laser and PIN photo-detector
3. Maximum link length of 70m on OM3 MMF and 100m on OM4 MMF
4. Digital diagnostics functions are available via the I2C interface
5. RoHS compliant
6. Hot Pluggable

Applications

1.IEEE 802.3bm 100GBASE-SR4
2.IEEE 802.3by 25GBASE-SR
3.InfiniBand SDR/DDR/QDR
4.High-Performance Computing (HPC) clusters
5.Servers, switches, storage and host card adapters
Specifications
OEM Part Number QSFP-4SFP25G-AOCxxM-VC   Form Factor QSFP28 Breakout AOC
Connector Type QSFP28 to 4xSFP28 Device Type Active
Wavelength 850nm Max Data Rate 100Gb/s
Cable length 1M to 100M Fiber Cable OM3 MMF
Power Supply Voltage 3.3V Cable Jacket Type LSZH
Minimum cable bend radius 7.5mm Operating Temperature 0℃ to +70℃
Protocols 25G/100G Ethernet, InfiniBand QDR

Optical transceivers port(LC)

For LC port, there are two types of single-fiber bidirectional optical transceivers (one LC connector) and dual-fiber unidirectional optical transceiver (two LC connectors).
Single fiber bidirectional is used to send and receive signals in one fiber, and dual fiber unidirectional optical transceivers are used to one fiber to send signals and other fiber to receive signals.

Optical transceivers series

Vchung offer comprehensive optical modules, data rate from 155M to 100G,form factor including SFP,SFP+,XFP,SFP28,QSFP+,CFP,CFP2 and QSFP28,support MMF and SMF interface.
Vchung closely follow optical communication market trend, offers comprehensive transceivers solution, including:
1. Data center:100G QSFP28, 40GQSFP+, 10G SFP+, 10G/25G/40G/100G AOC.
2. Transport (OTN,PTN):100G CFP/CFP2/CFP4, 10G SFP+/XFP BIDI/CWDM/DWDM/Tunable, SFP.
3. Wireless(5G fronthaul,middlehaul and backhaul):25G SFP28, 50G QSFP28 PAM4.

Compatibility

The optical transceivers can be adapted to Cisco, Huawei, Huasan, Alcatel-Lucent, Juniper, Brocade, HPE, Extreme, Ericsson and other equipment. It is 100% compatible with all vendors on the market.
Of course, before confirming the purchase, it is best to inform model of the equipment to which the optical transceivers is applied.

Industrial Standards

VCHUNG all optical transceivers meet or exceed industrial standards, such as CE and RoHS as well as the regulations of the FCC. Through continuous monitoring before, during and after the production process.

Full MSA Compliance

High availability optical transceivers meet the Multi Source Agreement (MSA) standard SFF-8431. With MSA Standards various manufacturers determine standardizations of the Transceiver to ensure the interoperability. The optical transceivers interface is defined electrically, mechanically and functionally.

Quality assurance

VCHUNG provides OEM services, VCHUNG supply all optical modules are high quality and reliable optical transceivers. For quality assurance, we provide three years replacement and lifelong maintenance service.

 

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top