For Cisco SFP28-25G-AOCxxM 25G SFP+ Active Optical Cable (AOC cable)

Quick Details
Part number: SFP28-25G-AOCxM-VC Connector Type: SFP28 to SFP28
Form Factor:SFP28 AOC Cable length:1M to 100M
Max Data Rate: 25Gb/s  Fiber Type:OM3 MMF

Model Number: #17202 Category:

Brief Introduction

SFP28-25G-AOCxxM-VC The SFP28-25G-AOCxM are SFP28 active optical cables (AOC) for 25Gb Ethernet (25GbE) applications. The 25G SFP+ AOC cables provide an ideal alternative solution to SFP28 direct attach copper cables (DAC) and SFP28 transceiver optics of short reach, while providing improved signal integrity, exceptional cost and performance value. They are designed expressed for high speed, high density and low power consumption for today’s data center networking applications.The 25G SFP28 AOC cables are composed of SFP28 optical transceivers in both ends and OM3 or OM4 multimode fiber cable in different cable length from 1 to 100 meters. This integrated optical transceiver removes the complicated optical fiber interface and brings friendly and intuitive electrical-to-electrical interface to users.

Features

1.Up to 25 Gb/s data rate
2.Hot-pluggable SFP28 form factor
3.Single 3.3V power supply
4.Power consumption less than 1W
5.Enhanced EMI Performance
6.Lightweight cable and small bending radius
7.Digital diagnostics functions are available via the I2C interface
8.Operating case temperature: 0 to 70℃
9.RoHS compliant

Applications

1. Up to 25 Gb/s data rate
2.Hot-pluggable SFP28 form factor
3. Single 3.3V power supply
4.Power consumption less than 1W
5.Enhanced EMI Performance
6.Lightweight cable and small bending radius
7.Digital diagnostics functions are available via the I2C interface
8.Operating case temperature: 0 to 70℃
9.RoHS compliant

Specifications

OEM Part Number SFP28-25G-AOCxxM -VC   Form Factor SFP28 AOC
Connector Type SFP28 to SFP28 Device Type Active
Wavelength 850nm Max Data Rate 25Gb/s
Cable length 1M to 100M Fiber Cable OM3 MMF
Power Supply Voltage 3.3V Cable Jacket Type LSZH
Minimum cable bend radius 7.5mm Operating Temperature 0℃ to +70℃
Protocols 25 Gigabit Ethernet

Optical transceivers port(LC)

For LC port, there are two types of single-fiber bidirectional optical transceivers (one LC connector) and dual-fiber unidirectional optical transceiver (two LC connectors).
Single fiber bidirectional is used to send and receive signals in one fiber, and dual fiber unidirectional optical transceivers are used to one fiber to send signals and other fiber to receive signals.

Optical transceivers series

Vchung offer comprehensive optical modules, data rate from 155M to 100G,form factor including SFP,SFP+,XFP,SFP28,QSFP+,CFP,CFP2 and QSFP28,support MMF and SMF interface.
Vchung closely follow optical communication market trend, offers comprehensive transceivers solution, including:
1. Data center:100G QSFP28, 40GQSFP+, 10G SFP+, 10G/25G/40G/100G AOC.
2. Transport (OTN,PTN):100G CFP/CFP2/CFP4, 10G SFP+/XFP BIDI/CWDM/DWDM/Tunable, SFP.
3. Wireless(5G fronthaul,middlehaul and backhaul):25G SFP28, 50G QSFP28 PAM4.

Compatibility

The optical transceivers can be adapted to Cisco, Huawei, Huasan, Alcatel-Lucent, Juniper, Brocade, HPE, Extreme, Ericsson and other equipment. It is 100% compatible with all vendors on the market.
Of course, before confirming the purchase, it is best to inform model of the equipment to which the optical transceivers is applied.

Industrial Standards

VCHUNG all optical transceivers meet or exceed industrial standards, such as CE and RoHS as well as the regulations of the FCC. Through continuous monitoring before, during and after the production process.

Full MSA Compliance

High availability optical transceivers meet the Multi Source Agreement (MSA) standard SFF-8431. With MSA Standards various manufacturers determine standardizations of the Transceiver to ensure the interoperability. The optical transceivers interface is defined electrically, mechanically and functionally.

Quality assurance

VCHUNG provides OEM services, VCHUNG supply all optical modules are high quality and reliable optical transceivers. For quality assurance, we provide three years replacement and lifelong maintenance service.

 

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top