For Cisco XENPAK-10GB-SR 10GBASE-SR XENPAK 850nm 300m Transceiver module

Quick Details
Cable Type: MMF Form Type: XENPAK
Wavelength:850nm Distance:300M
Data Rate: 10Gpbs Connector Type: Duplex SC

Model Number: #14201 Category:

Brief Introduction

Vchung’s XENPAK-10GB-SR-VC 10Gbps Multimode Dual SC 300m XENPAK Transceiver Module with DDMI.  Supports a link length of 26m on standard FDDI grade MMF. Up to 300m link lengths are possible when using 2000 MHz/km MMF (OM3). Up to 400m link lengths are possible when using 4700 MHz/km MMF (OM4).

We have ready stock for XENPAK-10GB-SR-VC and can ship it out in two business days. We guarantee the XENPAK-10GB-SR-VC transceiver module to work in your system and all of our XENPAK-10GB-SR-VC transceiver modules come with a lifetime warranty.

The XENPAK-10GB-SR-VC is a Class 1 laser product. It fully complies with the multi-sourcing agreement (MSA) which enables it to work in all MSA compliant platforms. The XENPAK-10GB-SR-VC must be operatred within the specified temperature and voltage limits. The optical ports of the module shall be terminated with an optical connector or with a dust plug.

Features

1. Compatible with XENPAK MSA
2. Support of IEEE 802.3ae 10GBASE-SR at 10.3125Gbps
3. Transmission Distance up to 300m on MMF
4. Vertical Cavity Surface Emitting Laser at 850nm
5. Hot Pluggable 70-PIN Connector with XAUI Electrical Interface
6. Management and control via MDIO 2-wire interface
7. Power Supply: +3.3V, APS(+1.2V)
8. Diagnostic Optics Monitoring
9. ROHS compliant and Lead-Free

Applications

1.10G Ethernet

2.Building Vertical Riser

3.Inter and Intra Campus

4.Data Centers

5.Other Optical Links

Specifications

Form Factor XENPAK Data Rate 10Gbps
Wavelength 850nm Reach 300M
Media Multi-Mode Device Type XENPAK SR
Connector Type SC duplex DDMI with
Optical Components VCSEL 850nm Power Supply Voltage 3.3V
Output Power -7.3~-1dBm Receiver Sensitivity < -10dBm
Compatiblity MSA Compliant Operating Temperature 0℃ to +70℃

For Cisco XENPAK-10GB-SR 10GBASE-SR XENPAK 850nm 300m Transceiver moduleOptical transceivers port(SC)

For SC port, there are two types of single-fiber bidirectional optical transceivers (one SC connector) and dual-fiber unidirectional optical transceiver (two SC connectors).
Single fiber bidirectional is used to send and receive signals in one fiber, and dual fiber unidirectional optical transceivers are used to one fiber to send signals and other fiber to receive signals.

Compatibility

The optical transceivers can be adapted to Cisco, Huawei, Huasan, Alcatel-Lucent, Juniper, Brocade, HPE, Extreme, Ericsson and other equipment. It is 100% compatible with all vendors on the market.
Of course, before confirming the purchase, it is best to inform model of the equipment to which the optical transceivers is applied.
For Cisco XENPAK-10GB-SR 10GBASE-SR XENPAK 850nm 300m Transceiver module

For Cisco XENPAK-10GB-SR 10GBASE-SR XENPAK 850nm 300m Transceiver moduleIndustrial Standards

VCHUNG all optical transceivers meet or exceed industrial standards, such as CE and RoHS as well as the regulations of the FCC. Through continuous monitoring before, during and after the production process.

For Cisco XENPAK-10GB-SR 10GBASE-SR XENPAK 850nm 300m Transceiver moduleFull MSA Compliance

High availability optical transceivers meet the Multi Source Agreement (MSA) standard SFF-8431. With MSA Standards various manufacturers determine standardizations of the Transceiver to ensure the interoperability. The optical transceivers interface is defined electrically, mechanically and functionally.

Quality assurance

VCHUNG provides OEM services, VCHUNG supply all optical modules are high quality and reliable optical transceivers. For quality assurance, we provide three years replacement and lifelong maintenance service.
For Cisco XENPAK-10GB-SR 10GBASE-SR XENPAK 850nm 300m Transceiver module

 

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

For Cisco XENPAK-10GB-SR 10GBASE-SR XENPAK 850nm 300m Transceiver module

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry