For Cisco XFP-10GZR-120km 10G XFP 1550nm 120km Transceiver Module

Quick Details
Cable Type: SMF Form Type: XFP
Wavelength:1550nm Distance:120KM
Data Rate: 10Gpbs Connector Type: Duplex LC

Model Number: #13108 Categories ,

Brief Introduction

Vchung’s 10Gbps 120km single mode transceiver is small form factor pluggable module for duplex optical data communications such as 10GBASE-ZR/ZW defined by IEEE 802.3ae. It is with the XFP 30-pin connector to allow hot plug capability. This module is designed for single mode fiber and operates at a nominal wavelength of 1550 nm. The transmitter section uses a 1550nm EML, which is class 1 laser compliant according to International Safety Standard IEC-60825.The receiver section uses an integrated InGaAs detector preamplifier (IDP) mounted in an optical header and a limiting post-amplifier IC.

 

Features

1.10GBASE-ZR XFP 1550nm 120km optical transceiver

2.High Quality with ISO9001, TUV, CE, FCC, UL and RoHS certificates

3.Condition: Factory New

4.Supports 9.95Gb/s to 11.1Gb/s bit rates

5.Hot-pluggable XFP footprint

6.Link length up to 120km

7.Uncooled 1550nm EML laser

8.Duplex LC connector

9.Built-in digital diagnostic functions

10.Case Operating Temperature: Standard: 0°C to 70°C

11.Complaint with XFP MSA

Applications

1.10GBASE-ZR/10GBASE-ZW Ethernet

2.10G Fibre Channel

3.10G Data Center Switches and Routers

Specifications

Form Factor XFP Data Rate 10Gbps
Wavelength 1550nm Reach 120km
Media Single-Mode Device Type XFP ZR
Connector Type LC duplex DDMI with
Optical Components EML 1550nm Power Supply Voltage 3.3V
Output Power 2~5dBm Receiver Sensitivity <-26dBm
Compatiblity MSA Compliant Operating Temperature 0℃ to +70℃

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

For Cisco XFP-10GZR-120km 10G XFP 1550nm 120km Transceiver Module

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry