Free Space Isolator use for optical transceivers TOSA/ROSA

Quick Details
Center wavelength: CWDM wavelength Isolation: 30dB Min
Insertion Loss: 0.30dB Max Isolated core dimensions: 0.4,0.5,0.6mm
Max power: 300mW Metal parts material: SUS304

Model Number: #18103 Category:

Brief Introduction

Free Space Isolator is designed to optical transceivers TOSA/ROSA packaging, fit for different of optical module transceiver. Our FSI are 100% factory tested and can meet your special requirements.

Features

1.High Isolation

2. Low IL Insertion

2.100% tested before delivery

4.Full Size available

Applications

1.100G QSFP28-LR4

2.100G CWMD4

3.TOSA/ROSA

4.Butterfly Packaging

Specifications

Center wavelength( λc) 1310nm, 1490nm, 1550nm, CWDM wavelength
Bandwidth λc ±20nm Insertion Loss (λc at 25°C) Max 0.30dB
Isolation (λc at 25°C) Min 30dB Isolated core dimensions 0.4mm, 0.5mm, 0.6mm or customized
Isolation core placement angle 7 ± 1° Max power 300mw
Metal parts material SUS304 Appearance size  1.3×1.0mm, 1.8×1.1mm, 2.5*1.1mm, customized
Polarization direction marker point tolerance ± 10°
Operating Temperature -20℃ to +70℃ Storage Temperature -40℃ to +85℃

Order information

Center wavelength( λc) Appearance size Core size In/Out Wavelength Mark
27:1270nm 1310:Φ1.3xL1.0mm 40:0.4×0.4mm In:Input Attachment 1(code)
29:1290nm 1811:Φ1.8xL1.1mm 50:0.5×0.5mm Out:Output
31:1310nm 2511:Φ2.5xL1.1mm 60:0.6×0.6mm
33:1330nm 2514:Φ2.5xL1.4mm XX: Customized
49:1490nm Customized
55:1550nm
XX: Customized

 

Code and Package

Code Magnetic ring package Code Metal package
A 1270nm (High Point)(black)&(Low point)(Yellow) AA 1270nm (End-face)(black)&(side-face)(Yellow)
B 1290nm (High Point)(black)&(Low point)(green) BB 1290nm (End-face)(black)&(side-face)(green)
C 1310nm (High Point)(black)&(Low point)(red) CC 1310nm (End-face)(black)&(side-face)(red)
D 1330nm (High Point)(black)&(Low point)(blue) DD 1330nm (End-face)(black)&(side-face)(blue)
E 1350nm (High Point)(black)&(Low point)(orange) EE 1350nm (End-face)(black)&(side-face)(orange)
F 1370nm (High Point)(pink)&(Low point)(orange) FF 1370nm (End-face)(pink)&(side-face)(orange)
G 1390nm (High Point)(blue)&(Low point)(brown) GG 1390nm (End-face)(blue)&(side-face)(brown)
H 1410nm (High Point)(red)&(Low point)(brown) HH 1410nm (End-face)(red)&(side-face)(brown)
I 1430nm (High Point)(green)&(Low point)(brown) II 1430nm (End-face)(green)&(side-face)(brown)
J 1450nm (High Point)(brown)&(Low point)(pink) JJ 1450nm (End-face)(brown)&(side-face)(pink)
K 1470nm (High Point)(red)&(Low point)(pink) KK 1470nm (End-face)(red)&(side-face)(pink)
L 1490nm (High Point)(green)&(Low point)(red) LL 1490nm (End-face)(green)&(side-face)(red)
M 1510nm (High Point)(green)&(Low point)(pink) MM 1510nm (End-face)(green)&(side-face)(pink)
N 1530nm (High Point)(green)&(Low point)(orange) NN 1530nm (End-face)(green)&(side-face)(orange)
O 1550nm (High Point)(blue)&(Low point)(red) OO 1550nm (End-face)(blue)&(side-face)(red)
P 1570nm (High Point)(blue)&(Low point)(green) PP 1570nm (End-face)(blue)&(side-face)(green)
Q 1590nm (High Point)(blue)&(Low point)(orange) QQ 1590nm (End-face)(blue)&(side-face)(orange)
R 1610nm (High Point)(blue)&(Low point)(pink) RR 1610nm (End-face)(blue)&(side-face)(pink)

 

 

 

Free Space Isolator Spec DATASHEET

Free Space Isolator Spec DATASHEET

Free Space Isolator use for optical transceivers TOSA/ROSA

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry