IL0.30dB 6-core SC APC single-mode SMF trunk 0.9mm branch cable fiber optical pigtail

Quick Details
Cores number: 6 Core Connector Type: SC
Fiber Type: Single-mode Cable Type: OD.=5.0mm duplex
Jacket Material: LSZH Insertion Loss: 0.30dB max

Model Number: #23102 Category:

Brief Introduction

12-core single-mode SC APC OR LC APC simplex connector, the main cable is ∮5.0mm yellow LSZH trunk cable, containing 6-core 0.9mm cable 6 colors: Blue, orange, green, brown, gray, and white. More fiber cores can be selected by the customer.

Features

  1. 5mm trunk cable
  2. Contains 0.9mm fiber optic cable
  3. 0.9mm connector

Applications

  1. Communication base station and cabling system
  2. Connection between devices
  3. Optical fiber communication system,
  4. CATV, LAN and WAN

Specifications

Connector A SC/APC duplex Connector B SC/APC duplex
Fiber Mode SM 9/125um Test Wavelength 1310/1550nm
Polish Type APC to APC Minimum Bend Radius 16mm G.652D fiber
Insertion Loss ≤0.30dB(0.20dB Typ.) Return Loss ≥55dB
Attenuation at 1310nm ≤0.35dB/KM Attenuation at 1550nm ≤0.22dB/KM
Cable Jacket LSZH Cable Jacket O.D 2.0mm duplex
Installation Tensile Load 120N Long-Term Tensile Load 50N
Operating Temperature -20℃ to +70℃ Storage Temperature -40℃ to +85℃

How to choose the ferrule end-face UPC, APC, PC?

Generally speaking, the color of the housing is blue, which means it is the UPC end-face,  the color of the housing is green, which means it is the APC end-face. The difference between UPC and APC is shown as the figure

IL0.30dB 6-core SC APC single-mode SMF trunk 0.9mm branch cable fiber optical pigtail


How to choose fiber? What is the difference about Several types single-mode fiber?

Fiber Type Core/Cladding (um) Light Source Static bending radius(mm) Attenuation@1310nm(dB) Attenuation@1550nm(dB) Compatibility with G.652D
G.652D 9/125 Laser 16 0.35 0.22
G.657A1 9/125 Laser 10 0.35 0.22 Fully compatible
G.657A2 9/125 Laser 7.5 0.35 0.22 Fully compatible
G.657B2 9/125 Laser 7.5 0.35 0.22 Nonsupport
G.657B3 9/125 Laser 5.0 0.35 0.22 Nonsupport

 


Packing

NOTE: The following images are for reference only in their packaging style. If the patchcord cable is long and big, which will be packing with plastic wrap.

 IL0.30dB 6-core SC APC single-mode SMF trunk 0.9mm branch cable fiber optical pigtail

IL0.30dB 6-core SC APC single-mode SMF trunk 0.9mm branch cable fiber optical pigtailOur Quality Control

We use highly reliable testing equipment. Each product must pass 100% test to ensure that all the products are reliable, good consistency and meet the international standards. Here, you can see our equipments and test methods.

Learn More...

 

6CORE 0.9mm SCLCAPC SINGLE-MODE PIGTAIL SPECIFICATION

6CORE 0.9mm SCLCAPC SINGLE-MODE PIGTAIL SPECIFICATION

Click the hyperlink below to open the drawing:

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry