12Core and 24Core Flange Type Black Color MPO Fiber Optical Adapter

Quick Details
Cores number: MPO/12C/24C Male/Female: Female to Female
Alignment Method: Guide PIN Flange: with flange
Body Material: Plastic/PPS Insertion Loss: 0.70dB max

Model Number: #41101 Category:

Brief Introduction

The MPO adapter is suitable for connecting the MPO connector of the male and the female, and the single mode of the MPO adapter is the same as the multimode. The max insertion loss should be less than 0.7dB, the MPO adapter are fully compliant with IEC Standard 61754-7 and TIA 604-5 – Type MPO.

Features

  1. Adapter color: black
  2. Repeatability:≤0.10dB
  3. Interchangeability:≤0.20dB
  4. Durability: ≤0.20dB Max change, 500 mating
  5. Operating Temperature:-20℃ to +70℃
  6. Storage Temperature:-40℃ to +85℃

Applications

 

  1. MPO or MTP Jumper connection.

NOTE: THE PICTURE SHOW IS FROM JAPAN AND THE BRAND IS SENKO.

Fiber Optical Adapters Packing

Usually, we use transparent plastic boxes packaging, which can protect the adapter very well, and very neat. As shown in the picture.
12Core and 24Core Flange Type Black Color MPO Fiber Optical Adapter

12Core and 24Core Flange Type Black Color MPO Fiber Optical AdapterOur Quality Control

We use highly reliable testing equipment. Each product must pass 100% test to ensure that all the products are reliable, good consistency and meet the international standards. Here, you can see our equipments and test methods.

Learn More...

 

SENKO MPO Adapter Datasheet

SENKO MPO Adapter Datasheet

Products drawing as follow:

 

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry