+86 13632943183

100G CFP CFP2 Optical Transceiver Series

Quick Details

The Vchung 100G CFP and CFP2 Optical Transceiver Series are designed for high-speed and reliable 100Gbps data transmission in data centers, telecom, and enterprise networks. Supporting various reach options over multimode and single-mode fiber, these transceivers deliver excellent performance, low power consumption, and stable connectivity for next-generation optical networks.

Model Number: VC-CFPx-100G-xxx Category:

Product List

Model Form Factor Date RateGb/s Wavelengthnm Distance Cable Type Interface Download
VC-CFP-100G-ER4 CFP 100G 1310nm 40KM SMF Duplex LC
VC-CFP-100G-LR4 CFP 100G 1310nm 10KM SMF Duplex LC
VC-CFP2-100G-ER4 CFP2 100G 1295nm~1310nm 40KM SMF Duplex LC
VC-CFP2-100G-LR4 CFP2 100G 1295nm~1310nm 10KM SMF Duplex LC

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

100G CFP CFP2 Optical Transceiver Series

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

support@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Chat Now

Teams ID: gamvin@hotmail.com

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Product Inquiry