1x32 Channels 2.0mm Loose Tube and SC Connector ABS Box Package Planar Lightwave Circuit(PLCS)

Quick Details
Wavelength: 1260~1650nm Channel: 1xN, 2xN
Return Loss: >55dB Directivity: >50dB
Package Channel: 1×32 Connector Type: Customized

Model Number: #66102 Category:

Brief Introduction

PLC-Planar Lightwave Circuit Splitter is a kind of power splitter based on the integrated quartz base plate. Single Mode PLC 1×N and 2×N Splitter divide uniformly optical signals from one or two inputs to multiple outputs, and splitter can be operated in reverse direction to combine multiple signals into one fiber or two fibers.

Features

  1. Broadband Operation Wavelength
  2. Low Insertion loss
  3. Low PDL
  4. Compact Design
  5. Good channel-to-channel uniformity
  6. High Reliability and Stability

Applications

  1. Telecommunication sector
  2. PON Syster
  3. FTTH
  4. CATV
  5. Video Transmission

PLC structure diagram

1x32 Channels 2.0mm Loose Tube and SC Connector ABS Box Package Planar Lightwave Circuit(PLCS)

Specification

1x32 Channels 2.0mm Loose Tube and SC Connector ABS Box Package Planar Lightwave Circuit(PLCS)

PLC Splitter Type and Packag

1. Basic PlC Splitter(Bare ribbon type)

1x32 Channels 2.0mm Loose Tube and SC Connector ABS Box Package Planar Lightwave Circuit(PLCS)

2. Mini Module Type PLC Splitter

1x32 Channels 2.0mm Loose Tube and SC Connector ABS Box Package Planar Lightwave Circuit(PLCS)

3. Module Box Type

1x32 Channels 2.0mm Loose Tube and SC Connector ABS Box Package Planar Lightwave Circuit(PLCS)

Splitter Packagin Type and Dimension

1x32 Channels 2.0mm Loose Tube and SC Connector ABS Box Package Planar Lightwave Circuit(PLCS)

 1x32 Channels 2.0mm Loose Tube and SC Connector ABS Box Package Planar Lightwave Circuit(PLCS)

 

PLC splitter spec

PLC splitter spec

Products drawing as follow:

1x32 Channels 2.0mm Loose Tube and SC Connector ABS Box Package Planar Lightwave Circuit(PLCS) 1x32 Channels 2.0mm Loose Tube and SC Connector ABS Box Package Planar Lightwave Circuit(PLCS)

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry