Demux 4CH-CWDM AWG Design For 40/100G Active Optical Transceiver Module Package

Quick Details
Wavelength: 1270~1610nm Channel: 4
Isolation: >30dB Directivity: >50dB
Maximum Power Handling: 300mW Connector Type: Customized

Model Number: #18102 Category:

Brief Introduction

The 4CH-CWDM type AWG of MUX and Demux are designed for 40/100G active optical module package, such as CFP4, CWDM4, LR4, CLR4 and LAN-WDN. It have small package size and easy to assembly. It can be replacing TFF (Thin film filter) type CWDM. As a result of cost-effective advantage and compact packaging, more and more module manufacturers use CWDM AWG to package their higher speed optical modules.

Features

  1. 40/100/200G optical transceiver module package
  2. 100% tested before delivery
  3. Compact Size

Applications

  1. 100G QSFP28-LR
  2. 100G QSFP28-CWDM4
  3. Silicon Coupling

40.100G MUX.DEMUX AWG

40.100G MUX.DEMUX AWG DATASHEET

Products drawing as follow:

Demux 4CH-CWDM AWG Design For 40/100G Active Optical Transceiver Module Package

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry