Fiber Optic Attenuation From 1 to 30dB Range Variable Optical Attenuator

Quick Details
Cores number: Simplex Male/Female: Male to Female
Fiber Type: Single-mode Polish Type: UPC
Connector housing color:  Metal Attenuation value: 1~30dB

Model Number: #31201 Category:

Brief Introduction

Customized FC Type Variable Fiber Optic Attenuator 1~30dB Range. As optical passive devices, VCHUNG attenuators are mainly used in fiber optic to debug optical power performance & optical instrument calibration correction and fiber signal attenuation to ensure the optical power in a stable and desired level in the link without any changes on its original transmission wave.

Features

1.High attenuation accuracy.
2.Low additional loss.
3.Good stability.
4.Male to female fixed attenuation and easy to use.

Applications

1.Debug optical power performance.
2.Calibration calibration of fiber optic instruments.
3.Fiber signal attenuation in cabling system.
4.Optical fiber communication system.

Product Video

Specifications

Attenuator Type FC Polish Type UPC
Fiber Mode Single-mode Test Wavelength 1310/1550nm
Operating Wavelength Range 1260~1650nm Body material Plastic
Attenuation Tolerance(1~5dB) ±0.5dB Attenuation Tolerance(6~20dB) ±10%dB
Operating Temperature -20℃ to +70℃ Storage Temperature -40℃ to +85℃

Detailed Images

Fiber Optic Attenuation From 1 to 30dB Range Variable Optical Attenuator

 


Packing

NOTE:One ziplock bag for one Attenuator.

 Fiber Optic Attenuation From 1 to 30dB Range Variable Optical Attenuator

Fiber Optic Attenuation From 1 to 30dB Range Variable Optical AttenuatorOur Quality Control

We use highly reliable testing equipment. Each product must pass 100% test to ensure that all the products are reliable, good consistency and meet the international standards. Here, you can see our equipments and test methods.

Learn More...

 

LC attenuator specification

This is LC attenuator specification DATASHEET

Fiber Optic Attenuation From 1 to 30dB Range Variable Optical Attenuator

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry