GJFJV(H) simplex 2.0mm/3.0mm jacket Single-Mode and Multimode Indoor Optic Fiber Cable

Quick Details
Cores number: Simplex Connector Type: no connector
Fiber Type: Multimode OM3 Cable Type: round cable
Jacket Material: LSZH

Model Number: #24101 Category:

Brief Introduction

High-strength textile fiber reinforced components to ensure that the optical fibers do not stretch the strain, to ensure long-term Wending transmission characteristics. Small diameter, light weight, flame retardant, easy peeling, low attenuation, with high softness, tight sets of cable can be directly connected, without the transition junction box and tail fiber, suitable for construction operation, maintenance convenience.

Features

  1. Reliable quality.
  2.  Small diameter.
  3. light weight.
  4. low attenuation.

Applications

The floor and the building connect the optical cable, can be direct as the tail fiber and jumper, for the optical communication equipment room, light wiring frame connection. Optical connections for optical instruments and equipment.

Specifications

Fiber core number OD weight Tensile Loading Test Repeated Bending Crush Resistance Test
mm kg/km Short-tensile load Long-tensile load developments static N/100mm2
N N mm mm
1 1.6 2.9 80 40 20D 10D 500
1 1.8 3.2 80 40 20D 10D 500
1 2.0 3.5 100 60 20D 10D 500
1 2.4 5.0 100 60 20D 10D 500
1 3.0 6.8 150 80 20D 10D 500

 


How to choose fiber? What is the difference about Several type multimode fiber?

OM4 and OM3 fiber are Gigabit fiber, various performance indexes is better than OM1 and OM2.

Fiber Type Core/Cladding (um) Light Source Bandwidth @850nm OFL (MHZ·KM) Bandwidth @850nm EMB (MHZ·KM) 10Gpbs Ethernet 10G BASE SR/LR 40Gpbs Ethernet 40G 100Gpbs Ethernet 100G BASE SR10/IR4
OM1 62.5/125 LED 200 Nonsupport 33M(SR) Nonsupport Nonsupport
OM2 50/125 LED 500 Nonsupport 82M(SR) Nonsupport Nonsupport
OM3/150 50/125 VSCEL or LED 700 950 150M(SR) 50M(SR4) 50M(SR10)
OM3/300 50/125 VSCEL or LED 1500 2000 300M(SR) 100M(SR4) 100M(SR10)
OM4 50/125 VSCEL or LED 3500 4700 500M(SR) 150M(SR4) 150M(SR10)
OM5 50/125 VSCEL or LED Operating in the range of 850-950nm, support SWDM system, @850nm OFL 3500MHZ·KM, @850nm EMB 4700MHZ·KM, @953nm OFL 1850MHZ·KM, @953nm EMB 2470MHZ·KM,@1300nm OFL 500MHZ·KM.

OFL= Over Filled Launch;  EMB=Effective Modal Bandwidth


 

LC MULTIMODE SPECIFICATION

This is LC MULTIMODE SPECIFICATION DATASHEET

Click the hyperlink below to open the drawing:

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry