LOOPBACK-40GQSFP-0-0 40G QSFP/QSFP+ Loopback Testing Module, 0dB, 0W

Quick Details
Part number: VC-LOOPBACK-40GQSFP-0-0 Data Rate: 40G/ps

 

Form Factor:QSFP Plug in and out: 500 Times
Power:0W

 

 Attenuation:0dB

Model Number: #17526 Category:

Brief Introduction

The Vchung QSFP/QSFP+ Passive Electrical Loopback is used for testing QSFP/QSFP+ transceiver ports in board level test. By substituting for a full-featured QSFP/ QSFP+ transceiver, the electrical loopback provides a cost-effective low loss method for QSFP/QSFP+ port testing QSFP/QSFP+ ports. Transmit data from the host is electrically routed, (internal to the loopback module), to the receive data outputs and back to the host. It provides an economical way to exercise QSFP/QSFP+ ports during R&D validation, production testing, and field testing. The loopback module is packaged in a standard MSA housing compatible with all provides an economical way to exercise SFP28 ports during R&D validation, production testing and field testing.

Features

  1. Customizable power consumption
  2. Custom Memory Maps
  3. Supports 40Gb/s total data rate
  4. Full SFF-8436 MSA Comp
  5. Hot-pluggable MSA foot print
  6. Compliant with SONET, SDH, GBE, FC
  7. MSA Compliant EEPROM
  8. Power Consumption Different Option
  9. Internal Attenuation Different Option

Applications

  1. QSFP Port/System
  2. Server blade testing
  3. ITU-T Recommendation G.957 (STM-1, 4 & 16)
  4. Ethernet IEEE 802.3 (Gigabit, 10 Gigabit and 40 Gigabit Ethernet)
  5. SDR, DDR and QDR
  6. SONET, SDH, GBE, FC Support, Infiniband
Specifications

 

Part No. VC-LOOPBACK-40GQSFP-0-0 Form Factor QSFP
Data Rate 40G/ps Attenuation 0 dB
Power Option 0 W Operation Temperature 0 to 70°C (32 to 158°F)
DDM YES Voltage 3.3V
Protocols MSA Compliant Application QSFP+ Port Testing, Board Level System Testing

LOOPBACK-40GQSFP-0-0 40G QSFP/QSFP+ Loopback Testing Module, 0dB, 0WOptical transceivers port(LC)

For LC port, there are two types of single-fiber bidirectional optical transceivers (one LC connector) and dual-fiber unidirectional optical transceiver (two LC connectors).
Single fiber bidirectional is used to send and receive signals in one fiber, and dual fiber unidirectional optical transceivers are used to one fiber to send signals and other fiber to receive signals.

Optical transceivers series

Vchung offer comprehensive optical modules, data rate from 155M to 100G,form factor including SFP,SFP+,XFP,SFP28,QSFP+,CFP,CFP2 and QSFP28,support MMF and SMF interface.
Vchung closely follow optical communication market trend, offers comprehensive transceivers solution, including:
1. Data center:100G QSFP28, 40GQSFP+, 10G SFP+, 10G/25G/40G/100G AOC.
2. Transport (OTN,PTN):100G CFP/CFP2/CFP4, 10G SFP+/XFP BIDI/CWDM/DWDM/Tunable, SFP.
3. Wireless(5G fronthaul,middlehaul and backhaul):25G SFP28, 50G QSFP28 PAM4.
LOOPBACK-40GQSFP-0-0 40G QSFP/QSFP+ Loopback Testing Module, 0dB, 0W

Compatibility

The optical transceivers can be adapted to Cisco, Huawei, Huasan, Alcatel-Lucent, Juniper, Brocade, HPE, Extreme, Ericsson and other equipment. It is 100% compatible with all vendors on the market.
Of course, before confirming the purchase, it is best to inform model of the equipment to which the optical transceivers is applied.
LOOPBACK-40GQSFP-0-0 40G QSFP/QSFP+ Loopback Testing Module, 0dB, 0W

LOOPBACK-40GQSFP-0-0 40G QSFP/QSFP+ Loopback Testing Module, 0dB, 0WIndustrial Standards

VCHUNG all optical transceivers meet or exceed industrial standards, such as CE and RoHS as well as the regulations of the FCC. Through continuous monitoring before, during and after the production process.

LOOPBACK-40GQSFP-0-0 40G QSFP/QSFP+ Loopback Testing Module, 0dB, 0WFull MSA Compliance

High availability optical transceivers meet the Multi Source Agreement (MSA) standard SFF-8431. With MSA Standards various manufacturers determine standardizations of the Transceiver to ensure the interoperability. The optical transceivers interface is defined electrically, mechanically and functionally.

Quality assurance

VCHUNG provides OEM services, VCHUNG supply all optical modules are high quality and reliable optical transceivers. For quality assurance, we provide three years replacement and lifelong maintenance service.
LOOPBACK-40GQSFP-0-0 40G QSFP/QSFP+ Loopback Testing Module, 0dB, 0W

 

 

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry