0.697 to 0.699mm L6.5mm Multimode Used for Lens Array Ferrule 12 cores MPO Guide PIN

Quick Details
Cores number: 12 Male/Female: Male
Connector Type: Lens Array OR MT PIN Lenght: L6.5mm
Material: Stainless Steel Insertion Loss: Multimode

Model Number: #18106 Category:

Brief Introduction

The performance of any MT based connector is only as good as the guide pin used in the mating process. Precision alignment is achieved with patented guide pins combined with the tightly controlled guide pin holes on MT ferrules. Vchung offers MT guide pins in several different configurations for use in a variety of applications, such as multimode, single mode, single mode low loss. NOTE: SL=Standard Loss, IL≤0.70dB; LL=Low Loss, IL≤0.35dB.

Features

  1. Ultra high precision, Japan material.
  2. Meet the neutral salt spray test for 168 hours.
  3. Various types, the Keeper thickness is available in 3.0mm/2.5mm/0.25mm.
  4. Can be customized production.

Applications

  1. 40G/100G/400G optical transceivers.
  2. MPO/MTP fiber jumper
  3. Connection between MT ferrules
  4. Connection between MPO/MTP connector

Specifications

For GUIDE PIN, Multimode Standard Loss, Single-mode Standard Loss, Multimode Low Loss, Single-mode Low Loss are available.

For Keeper, thickness 3.0mm, 2.5mm, 0.25mm are avaiable.


Before produce, it is necessary to confirm whether MPO connector is male or female.

0.697 to 0.699mm L6.5mm Multimode Used for Lens Array Ferrule 12 cores MPO Guide PIN

Female, without guide PINS                                                      Male, with guide PINS


How to confirm the MPO connector what you need is male or female?

Type1: Connection between MPO and MPO
Connection between two MPO connectors, which must be one MPO connector is Female and another one must be Male.
0.697 to 0.699mm L6.5mm Multimode Used for Lens Array Ferrule 12 cores MPO Guide PIN

0.697 to 0.699mm L6.5mm Multimode Used for Lens Array Ferrule 12 cores MPO Guide PINType2: Connection between MPO and optical module
You know, All optical modules are self-contained with Guide PIN, it means male MPO connector inside, so when connection between MPO cable and optical module, the MPO connector on cable must be the female connector.

 

0.697 to 0.699mm L6.5mm Multimode Used for Lens Array Ferrule 12 cores MPO Guide PINOur Quality Control

We use highly reliable testing equipment. Each product must pass 100% test to ensure that all the products are reliable, good consistency and meet the international standards. Here, you can see our equipments and test methods.

Learn More...

 

L6.5MM MPO GUIDE PIN DATASHEET

This is L6.5MM MPO GUIDE PIN DATASHEET

Click the hyperlink below to open the drawing:

0.697 to 0.699mm L6.5mm Multimode Used for Lens Array Ferrule 12 cores MPO Guide PIN

0.697 to 0.699mm L6.5mm Multimode Used for Lens Array Ferrule 12 cores MPO Guide PIN

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry