+86 13632943183

CSFP SFP Optical Transceivers Series

Quick Details

Capable of transmitting data at the speed of 1.25Gbps and at ranges of up to 20 kilometers, CSFP single-fiber bidirectional transceiver modules are the best of both worlds. They have a stellar performance rate and are cost-effective.

With three major components — the dual FP/DFB laser transmitter, dual photodiode integrated with a trans-impedance preamplifier (TIA), and an MCU control unit — these transceiver modules are fully equipped to handle high-density traffic.

Model Number: GLC-2BX-XX Category:

Product List

Model Form Factor Date Rate(Gb/s) Wavelength(nm) Distance Cable Type Interface Download
GLC-2BX-D CSFP 1.25G TX1490nm/RX1310nm 10KM SMF Duplex LC
GLC-2BX-D CSFP 1.25G TX1550nm/RX1310nm 10KM SMF Duplex LC
GLC-2BX-U CSFP 1.25G TX1310nm/RX1550nm 10KM SMF Duplex LC
GLC-2BX-U CSFP 1.25G TX1310nm/RX1490nm 10KM SMF Duplex LC
GLC-2BX40-D  CSFP 1.25G TX1490nm/RX1310nm 40KM SMF Duplex LC
GLC-2BX40-D CSFP 1.25G TX1550nm/RX1310nm 40KM SMF Duplex LC
GLC-2BX40-U CSFP 1.25G TX1310nm/RX1550nm 40KM SMF Duplex LC
GLC-2BX40-U CSFP 1.25G TX1310nm/RX1490nm 40KM SMF Duplex LC

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

CSFP SFP Optical Transceivers Series

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

support@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Chat Now

Teams ID: gamvin@hotmail.com

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Product Inquiry