OSFP-800G-2FR4+  OSFP 2x400G FR4 PAM4 1310nm 2km DOM Dual Duplex LC SMF Transceivers

Quick Details
Part number:VC-OSFP-800G-2FR4+ Connector Type: CWDM4
Form Factor:OSFP Finned Top Wavelength: Dual Duplex LC UPC
Distance:2Km Fiber Type:SMF

Model Number: #17486 Category:

Brief Introduction

The Vchung OSFP 2x400G FR4 transceiver modules are designed for 800 Gigabit Ethernet links over 2km of single-mode fiber. The module has 8 independent channels of electrical input/output, each operating at up to 106.25Gbps. This transceiver consists of two transmitter/receiver units, with each operating on a set of 4 wavelengths on the ITU G.694.2 CWDM grid near 1310nm.

Features

  1. Upto 2km over SMF with KP4 FEC supported at the Host side
  2. Dual DuplexLC connector
  3. TripleRate operation: 25Gbps (PAM4), 53.125Gbps (PAM4), 26.5625Gbps (NRZ)
  4. Cooled EML CWDM transmitter
  5. PINand TIA array on the receiver side
  6. Powerdissipation < 18W
  7. Safety Certification: TUV/UL/FDA
  8. RoHS Compliant
  9. Application for 1x800G Ethernet, 2x400G Ethernet, 2x200G Ethernet

Applications

  1. 1x800GbE
  2. 2x400GbE
  3. 4x200GbE
Specifications

 

Part No. VC-OSFP-800G-2FR4+ Form Factor OSFP Finned Top
Distance 2km Wavelength 1271nm, 1291nm, 1311nm, 1331nm

 

Operation Temperature 0 to 70°C (32 to 158°F) Connector Dual Duplex LC UPC

 

Voltage 3.3V Cable Type SMF
Extinction Ratio

 

>3.5dB

 

Transmitter Type CWDM EML
Receiver Type PIN TX Power -3.2~+4.4dBm
Receiver Sensitivity < -7.2dBm Max Data Rate 2x400GbE
Host Required FEC Modulation Format PAM4
Maximum Power < 16.5W DDM/DOM Supported
Protocols CMIS Rev 5.0, IEEE P802.3ck and IEEE 802.3cu

 

 

OSFP-800G-2FR4+  OSFP 2x400G FR4 PAM4 1310nm 2km DOM Dual Duplex LC SMF TransceiversOptical transceivers port(LC)

For LC port, there are two types of single-fiber bidirectional optical transceivers (one LC connector) and dual-fiber unidirectional optical transceiver (two LC connectors).
Single fiber bidirectional is used to send and receive signals in one fiber, and dual fiber unidirectional optical transceivers are used to one fiber to send signals and other fiber to receive signals.

Optical transceivers series

Vchung offer comprehensive optical modules, data rate from 155M to 100G,form factor including SFP,SFP+,XFP,SFP28,QSFP+,CFP,CFP2 and QSFP28,support MMF and SMF interface.
Vchung closely follow optical communication market trend, offers comprehensive transceivers solution, including:
1. Data center:100G QSFP28, 40GQSFP+, 10G SFP+, 10G/25G/40G/100G AOC.
2. Transport (OTN,PTN):100G CFP/CFP2/CFP4, 10G SFP+/XFP BIDI/CWDM/DWDM/Tunable, SFP.
3. Wireless(5G fronthaul,middlehaul and backhaul):25G SFP28, 50G QSFP28 PAM4.
OSFP-800G-2FR4+  OSFP 2x400G FR4 PAM4 1310nm 2km DOM Dual Duplex LC SMF Transceivers

Compatibility

The optical transceivers can be adapted to Cisco, Huawei, Huasan, Alcatel-Lucent, Juniper, Brocade, HPE, Extreme, Ericsson and other equipment. It is 100% compatible with all vendors on the market.
Of course, before confirming the purchase, it is best to inform model of the equipment to which the optical transceivers is applied.
OSFP-800G-2FR4+  OSFP 2x400G FR4 PAM4 1310nm 2km DOM Dual Duplex LC SMF Transceivers

OSFP-800G-2FR4+  OSFP 2x400G FR4 PAM4 1310nm 2km DOM Dual Duplex LC SMF TransceiversIndustrial Standards

VCHUNG all optical transceivers meet or exceed industrial standards, such as CE and RoHS as well as the regulations of the FCC. Through continuous monitoring before, during and after the production process.

OSFP-800G-2FR4+  OSFP 2x400G FR4 PAM4 1310nm 2km DOM Dual Duplex LC SMF TransceiversFull MSA Compliance

High availability optical transceivers meet the Multi Source Agreement (MSA) standard SFF-8431. With MSA Standards various manufacturers determine standardizations of the Transceiver to ensure the interoperability. The optical transceivers interface is defined electrically, mechanically and functionally.

Quality assurance

VCHUNG provides OEM services, VCHUNG supply all optical modules are high quality and reliable optical transceivers. For quality assurance, we provide three years replacement and lifelong maintenance service.
OSFP-800G-2FR4+  OSFP 2x400G FR4 PAM4 1310nm 2km DOM Dual Duplex LC SMF Transceivers

 

 

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry