QSFP-DD-400G-FR4 400G QSFP-DD FR4 PAM4 CWDM4 2km LC SMF Transceivers

Quick Details
Part number: VC-QDD-400G-FR4 Connector Type: Duplex LC
Form Factor:QSFP-DD Wavelength: CWDM4
Distance:2km Fiber Type:SMF

Model Number: #17469 Category:

Brief Introduction

The Vchung 400GBASE-FR4 module, Duplex LC connector, up to 2km over parallel single-mode fiber. It is compliant to IEEE 802.3bs, 400GBASE-FR4 Spec of 100G Lambda MSA group, and 400GAUI-8/CEI-56G-VSR-PAM4 standards.
The 400 Gigabit Ethernet signal is carried over four CWDM grid optical wavelengths. Multiplexing and demultiplexing of the four wavelengths are managed within the device.

Features

  1. QSFP-DD MSA compliant
  2. 4 CWDM lanes MUX/DEMUX design
  3. 100G Lambda MSA 400G-FR4 Specification compliant
  4. 125Gb/s electrical interface (400GAUI-8)
  5. Data Rate 106.25Gbps (PAM4) per channel
  6. Maximum power consumption 10.5W
  7. RoHS compliant
  8. Supports Data Center Interconnect, 400G Ethernet, Infiniband interconnects, Enterprise networking

Applications

  1. 400G Ethernet IEEE 802.3cu 400GBASE-FR4
  2. Data Center Intraconnection
Specifications

 

Part No. VC-QDD-400G-FR4 Form Factor QSFP-DD
Distance 2km Wavelength 1271nm,1291nm,1311nm,1331nm
Operation Temperature 0 to 70°C (32 to 158°F) Connector DUPLEX LC UPC
Voltage 3.3V Cable Type SMF
DDM Yes Transmitter Type CWDM EML
Receiver Type PIN TX Power -3.3~+3.5dBm
Receiver Sensitivity < -7.3dBm Powerbudget 4 dB
Maximum Power < 10.5W Data Rate 400G/ps
Inbuilt FEC NO Modulation Format 8x 50G PAM4
Packaging Technology COB DSP TX and RX
Extinction Ratio 3.5dB Protocols IEEE 802.3cu, QSFP-DD MSA, CMIS 4.1

QSFP-DD-400G-FR4 400G QSFP-DD FR4 PAM4 CWDM4 2km LC SMF TransceiversOptical transceivers port(LC)

For LC port, there are two types of single-fiber bidirectional optical transceivers (one LC connector) and dual-fiber unidirectional optical transceiver (two LC connectors).
Single fiber bidirectional is used to send and receive signals in one fiber, and dual fiber unidirectional optical transceivers are used to one fiber to send signals and other fiber to receive signals.

Optical transceivers series

Vchung offer comprehensive optical modules, data rate from 155M to 100G,form factor including SFP,SFP+,XFP,SFP28,QSFP+,CFP,CFP2 and QSFP28,support MMF and SMF interface.
Vchung closely follow optical communication market trend, offers comprehensive transceivers solution, including:
1. Data center:100G QSFP28, 40GQSFP+, 10G SFP+, 10G/25G/40G/100G AOC.
2. Transport (OTN,PTN):100G CFP/CFP2/CFP4, 10G SFP+/XFP BIDI/CWDM/DWDM/Tunable, SFP.
3. Wireless(5G fronthaul,middlehaul and backhaul):25G SFP28, 50G QSFP28 PAM4.
QSFP-DD-400G-FR4 400G QSFP-DD FR4 PAM4 CWDM4 2km LC SMF Transceivers

Compatibility

The optical transceivers can be adapted to Cisco, Huawei, Huasan, Alcatel-Lucent, Juniper, Brocade, HPE, Extreme, Ericsson and other equipment. It is 100% compatible with all vendors on the market.
Of course, before confirming the purchase, it is best to inform model of the equipment to which the optical transceivers is applied.
QSFP-DD-400G-FR4 400G QSFP-DD FR4 PAM4 CWDM4 2km LC SMF Transceivers

QSFP-DD-400G-FR4 400G QSFP-DD FR4 PAM4 CWDM4 2km LC SMF TransceiversIndustrial Standards

VCHUNG all optical transceivers meet or exceed industrial standards, such as CE and RoHS as well as the regulations of the FCC. Through continuous monitoring before, during and after the production process.

QSFP-DD-400G-FR4 400G QSFP-DD FR4 PAM4 CWDM4 2km LC SMF TransceiversFull MSA Compliance

High availability optical transceivers meet the Multi Source Agreement (MSA) standard SFF-8431. With MSA Standards various manufacturers determine standardizations of the Transceiver to ensure the interoperability. The optical transceivers interface is defined electrically, mechanically and functionally.

Quality assurance

VCHUNG provides OEM services, VCHUNG supply all optical modules are high quality and reliable optical transceivers. For quality assurance, we provide three years replacement and lifelong maintenance service.
QSFP-DD-400G-FR4 400G QSFP-DD FR4 PAM4 CWDM4 2km LC SMF Transceivers

 

 

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry