+86 13632943183

100G QSFP28 DCO Series

Quick Details

The VCHUNG’s 100G QSFP28 DCO (Digital Coherent Optics) optical module is designed to meet the high-speed data transmission requirements in modern optical communication networks3. The coherent 100ZR cost-efficient, low-power 100G coherent QSFP28 for the optical edge. The ever-increasing growth in data traffic is forcing network operators to upgrade their edge aggregation infrastructure to 100Gbit/s rates. This can be a cumbersome and costly process. Operators need a solution that enables simple and cost-efficient upgrades without having to tear out existing equipment. With a low-cost and low-power QSFP28 design, our Coherent 100ZR pluggable transceiver slots directly into existing head-end devices, facilitating the adoption of 100Gbit/s coherent technology at the network edge without major changes in existing infrastructure, and at edge price levels.

Model Number: VC-QSFP28-100G-DCO Category:

Product List

Model Form Factor Date RateGb/s Wavelengthnm Distance Cable Type Interface Download
VC-QSFP28-100G-DCO QSFP28 100G Coherent 120KM SMF Duplex LC

 

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

support@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Chat Now

Teams ID: gamvin@hotmail.com

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Product Inquiry