For Arista X2-10GB-LRM Compatible MultiMode Fiber(MMF) 10GBASE-LRM X2 1310nm 220m Optical Transceiver Module

Quick Details
Cable Type: MMF Form Type: X2
Wavelength:1310nm Distance:220M
Data Rate: 10Gpbs Connector Type: Duplex SC

Model Number: #14103 Category:

Brief Introduction

Vchung’s 10Gbps X2 Transceiver is a highly integrated,serial optical transponder module for high-speed,10Gbit/s data transmission application,4*3.125Gbps Ethernet Signal Input by XAUI Interface. The 10GBASE-LRM Module supports link lengths of 220m on standard Fiber Distributed Data Interface (FDDI) grade multimode fiber (MMF).

To ensure that specifications are met over FDDI-grade, OM1 and OM2 fibers, the transmitter should be coupled through a mode conditioning patch cord. No mode conditioning patch cord is required for applications over OM3.

The module is fully compliant to IEEE 802.3aq. standard for Ethernet,making it ideally suited for 10GbE datacom (rack to-rack,client interconnection) applications. Designed for distances of up to 220m, the transponder module comprises a transmitter with a vertical cavity surface emitting laser (VCSEL), a receiver with a PIN photodiode,a XAUI-Attachment Interface, an integrated Coder /Decoder and multiplexer / de-multiplexer (SERDES: Serializer/Deserializer).

Features

1. Compatible with X2 MSA
2. Support of IEEE 802.3ae 10GBASE-LRM at 10.3125Gbps
3. Transmission Distance up to 220m (used with Mode Conditioning Patch Cables)
4. FP Laser at 1310nm
5. Hot Pluggable 70-PIN Connector with XAUI Electrical Interface
6. Management and control via MDIO 2-wire interface
7. Power Supply: +3.3V, APS(+1.2V)
8. Diagnostic Optics Monitoring
9. ROHS compliant and Lead-Free

Applications

1.10GBASE-LRM Ethernet

2.10G Fiber Channel,Switches and Routers

Specifications

Form Factor X2 Data Rate 10Gbps
Wavelength 1310nm Reach 220M
Media Multi-Mode Device Type X2 LRM
Connector Type SC duplex DDMI with
Optical Components FP 1310nm Power Supply Voltage 3.3V
-8.2~0.5dBm -6.5~-0.5dBm Receiver Sensitivity < -14.4dBm
Compatiblity MSA Compliant Operating Temperature 0℃ to +70℃

For Arista X2-10GB-LRM Compatible MultiMode Fiber(MMF) 10GBASE-LRM X2 1310nm 220m Optical Transceiver ModuleOptical transceivers port(SC)

For SC port, there are two types of single-fiber bidirectional optical transceivers (one SC connector) and dual-fiber unidirectional optical transceiver (two SC connectors).
Single fiber bidirectional is used to send and receive signals in one fiber, and dual fiber unidirectional optical transceivers are used to one fiber to send signals and other fiber to receive signals.

Compatibility

The optical transceivers can be adapted to Cisco, Huawei, Huasan, Alcatel-Lucent, Juniper, Brocade, HPE, Extreme, Ericsson and other equipment. It is 100% compatible with all vendors on the market.
Of course, before confirming the purchase, it is best to inform model of the equipment to which the optical transceivers is applied.
For Arista X2-10GB-LRM Compatible MultiMode Fiber(MMF) 10GBASE-LRM X2 1310nm 220m Optical Transceiver Module

For Arista X2-10GB-LRM Compatible MultiMode Fiber(MMF) 10GBASE-LRM X2 1310nm 220m Optical Transceiver ModuleIndustrial Standards

VCHUNG all optical transceivers meet or exceed industrial standards, such as CE and RoHS as well as the regulations of the FCC. Through continuous monitoring before, during and after the production process.

For Arista X2-10GB-LRM Compatible MultiMode Fiber(MMF) 10GBASE-LRM X2 1310nm 220m Optical Transceiver ModuleFull MSA Compliance

High availability optical transceivers meet the Multi Source Agreement (MSA) standard SFF-8431. With MSA Standards various manufacturers determine standardizations of the Transceiver to ensure the interoperability. The optical transceivers interface is defined electrically, mechanically and functionally.

Quality assurance

VCHUNG provides OEM services, VCHUNG supply all optical modules are high quality and reliable optical transceivers. For quality assurance, we provide three years replacement and lifelong maintenance service.
For Arista X2-10GB-LRM Compatible MultiMode Fiber(MMF) 10GBASE-LRM X2 1310nm 220m Optical Transceiver Module

 

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

10GBASE-LR SFP+ DATASHEET

For Arista X2-10GB-LRM Compatible MultiMode Fiber(MMF) 10GBASE-LRM X2 1310nm 220m Optical Transceiver Module

This drawing is for reference only. If you need more information and need to modify the drawing, please Email us:support@vchung.com

Q1. What is your terms of packing?

Answer: A: Generally, we pack our goods in ziplock bag and brown cartons. If you have special requirements, please let us know and we will try our best to cooperate with you.

Q2. What is your terms of payment?

Answer: A: T/T 30% as deposit, and 70% before delivery. We'll show you the photos of the products and packages before you pay the balance.

Q3. What is your terms of delivery?

Answer: A: EXW, FAS, FOB, FCA, CFR, CPT, CIF, CIP.

Q4. How about your delivery time?

Answer: A: Generally, it will take 2 to 10 days after receiving your advance payment. The specific delivery time depends on the items and the quantity of your order.

Q5. Can you produce according to the samples?

Answer: A: Yes, we can produce by your samples or technical drawings.

Q6. What is your sample policy?

Answer: A: We can supply the sample if we have ready parts in stock, but the customers have to pay the sample cost and the courier cost.

Q7. Do you test all your goods before delivery?

Answer: A: Yes, we have 100% test before delivery.

Q8: How do you make our business long-term and good relationship?

Answer: A:1. We keep good quality and competitive price to ensure our customers benefit ; 2. We respect every customer as our friend and we sincerely do business and make friends with them, no matter where they come from.

Get A Free Product Quote

Simply fill in your requirement below to get your free, no obligation quotation today!
Your inquiry will be replied within 12 hours, and we respect your privacy.

Contact Us

Email Us: Just email us and we will review it carefully and get you a response in 12 hours. 

Orders

sales@vchung.com

Inquire about our product information and service details before ordering.

Technical Support

tech@vchung.com

Resolve technical uncertainties and we will give a full analysis and resolve it.

Call Us

Tel & Fax: +86-755-81481899

This is an English language line and there will be a salesperson to communicate with you.

Skype Chat

Skype ID: gamvinhuang

Add gamvinhuang as a friend, then feel free to chat with us on skype.

Scroll to Top

Product Inquiry